tag:blogger.com,1999:blog-4077264486364903942.post8684032072737196530..comments2023-07-16T09:43:33.636+02:00Comments on Apparecchiamo?: Ziemniaki zapiekane z koprem włoskim i sosem pleśniowym Konstihttp://www.blogger.com/profile/00315858120248165049noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4077264486364903942.post-19040240713819499602014-02-22T08:51:32.203+01:002014-02-22T08:51:32.203+01:00Kocham wszelakie ziemniaczane zapiekank, choc z ko...Kocham wszelakie ziemniaczane zapiekank, choc z koprem jeszcze ich nie laczylam... Ale jako iz koper kochamy (dzis bezdie na obiad w zupie :)) to pomysl na Twoja zapiekanke rowniez 'kupuje' :)<br /><br />Pozdrawiam!Beahttps://www.blogger.com/profile/10882569034390518741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4077264486364903942.post-25625439748062340122014-02-19T14:30:34.865+01:002014-02-19T14:30:34.865+01:00Dziekuje za wszystkie komentarze! Mam nadzieje,ze ...Dziekuje za wszystkie komentarze! Mam nadzieje,ze wasze zapiekanki ziemniaczane sa/beda rownie udane jak moje:)<br />Krystyno, swiezy koper wloski spokojnie powienien polezakowac w lodowce nawet do 10 dni. Czasem moga sie pojawic zbrazowienia na zewnetrznej czesci bulwy, ale wystarczyc usunac je delikatnie nozykiem, reszta warzywa nadal nadaje sie do jedzenia. <br />Fenkul ma charakterystyczny posmak, cos pomiedzy anyzkiem a lukrecja. W gotowaniu czy pieczeniu ta nuta smakowa staje sie slabsza, ale na surowo jest mocno wyczuwalna. Nie wszystkim ten smak odpowiada, ja naleze do frakcji wielbicieli, przepadam za koprem wloskim:) <br />Pozdrawiam serdecznie. Konstihttps://www.blogger.com/profile/00315858120248165049noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4077264486364903942.post-67634672844411762902014-02-17T19:54:56.203+01:002014-02-17T19:54:56.203+01:00no i udało mi się dzisiaj kupić koper włoski :) Ch...no i udało mi się dzisiaj kupić koper włoski :) Chyba do soboty wytrzyma w lodówce ? Wczesniej nie mam czasu na tę zapiekankę. Coraz później wracam z pracy i walę się w piersi, że nie mam najmniejszej ochoty na gotowanieAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4077264486364903942.post-32620250862021528282014-02-15T20:23:44.904+01:002014-02-15T20:23:44.904+01:00Kurczę, nigdy nie jadłam kopru włoskiego i nie mam...Kurczę, nigdy nie jadłam kopru włoskiego i nie mam pojęcia jak smakuje. Widziałam czasami w Lidlu ale nie odważyłam się kupić. Teraz jak zobaczę to już kupię i wiem co zrobię :) Zapisuję sobie przepis do ulubionych i nie omieszkam skorzystać <br />Pozdrawiam Cię serdecznie Konsti. Pisałaś do Basi w sprawie forum ?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4077264486364903942.post-64419682215588757472014-02-15T18:29:04.944+01:002014-02-15T18:29:04.944+01:00Bardzo ciekawe i smacznie podane. :)Bardzo ciekawe i smacznie podane. :)Majanahttps://www.blogger.com/profile/12478605645881880880noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4077264486364903942.post-28861166296065552412014-02-15T17:47:09.431+01:002014-02-15T17:47:09.431+01:00bardzo ciekawe są te ziemniaczki :)bardzo ciekawe są te ziemniaczki :)obejmyhttp://obejmy.net.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4077264486364903942.post-24177042713932960152014-02-15T17:46:51.590+01:002014-02-15T17:46:51.590+01:00no no ciekawie się takie ziamniaczki prezentują - ...no no ciekawie się takie ziamniaczki prezentują - chętnie bym skosztował - albo sam zrobię OO to jest świetny pomysł :DAnonymousnoreply@blogger.com