tag:blogger.com,1999:blog-4077264486364903942.post7531154752150570144..comments2023-07-16T09:43:33.636+02:00Comments on Apparecchiamo?: Calzone con ricotta e spinaciKonstihttp://www.blogger.com/profile/00315858120248165049noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4077264486364903942.post-8474892047065865452011-05-18T10:06:51.661+02:002011-05-18T10:06:51.661+02:00O kurka, bezdyskusyjnie muszę zrobic takiego "...O kurka, bezdyskusyjnie muszę zrobic takiego "pieroga" :) Uwielbiam szpinak więc pewnie będzie pyszne! :pmagerhttp://www.chleby.infonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4077264486364903942.post-20577406210150423482010-02-23T15:31:39.887+01:002010-02-23T15:31:39.887+01:00Ta zieleń działa kojąco :) A calzone to pierwsza z...Ta zieleń działa kojąco :) A calzone to pierwsza z pierwszych pizza jaką kiedykolwiek jadłam w swoim życiu.Gosia Oczko https://www.blogger.com/profile/14801975942297082931noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4077264486364903942.post-23683763494095085892010-02-16T15:49:55.212+01:002010-02-16T15:49:55.212+01:00To dla mnie jedno z lepszych polaczen na farsz; ca...To dla mnie jedno z lepszych polaczen na farsz; calzone w tym wydaniu jeszcze nie jadlam, ale jestem pewna, ze by mi posmakowalo :)<br /><br />Pozdrawiam!Beahttps://www.blogger.com/profile/10882569034390518741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4077264486364903942.post-59062950028833373712010-02-12T10:32:40.667+01:002010-02-12T10:32:40.667+01:00Viridianko, zgadzam sie z Toba, takie akcje to ska...Viridianko, zgadzam sie z Toba, takie akcje to skarbnice pomyslow!<br />Majano, calzone fajna rzecz, warto sprobowac:)<br />Margot, masz racje, to jedna z mak ktore powstaja z pszenicy durum. We Wloszech najbardziej powszechne typy to semola, semola rimacinata, semola integrale, semolato i farina di grano duro. Roznia sie miedzy soba przede wszystkim gruboscia, zwiazana ze sposobem zmielenia, oraz kolorem - kazda ma inny odcien zolci.Konstihttps://www.blogger.com/profile/00315858120248165049noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4077264486364903942.post-32450133763959629152010-02-11T23:17:18.909+01:002010-02-11T23:17:18.909+01:00ja też wiem ,że takie wielkie ,,pierogi" bard...ja też wiem ,że takie wielkie ,,pierogi" bardzo by mi smakowały tylko nie wiem co to za semola ( rodzaj jaki)to ta pszenica twarda durum tzn mąką z niej ?margothttps://www.blogger.com/profile/14506300931525098450noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4077264486364903942.post-15851607172908575832010-02-11T23:13:34.446+01:002010-02-11T23:13:34.446+01:00Mniam! Cudowne smaki u Ciebie- połączenie szpinaku...Mniam! Cudowne smaki u Ciebie- połączenie szpinaku i ricotty to na pewno niebo w gębie. Będę musiała kiedys wypróbować, zwłaszcza, ze calzone jeszcze nigdy sama nie robiłam.<br /><br />Pozdrawiam cię serdecznie!:)Majanahttps://www.blogger.com/profile/12478605645881880880noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4077264486364903942.post-81421815736390114082010-02-11T22:38:42.489+01:002010-02-11T22:38:42.489+01:00uwielbiam połączenie szpinaku i ricotty, próbowała...uwielbiam połączenie szpinaku i ricotty, próbowałam już lazanię, ravioli i kotlety z tą parą, za każdym razem pycha, calzone też muszę zrobić, odkryłam dzięki Światowemu Dniu Pizzy wiele nowych i ciekawych pomysłów, oj będzie co próbować, będzie ;Dviridiankahttps://www.blogger.com/profile/16986081722079953655noreply@blogger.com