tag:blogger.com,1999:blog-4077264486364903942.post1943401236273133828..comments2023-07-16T09:43:33.636+02:00Comments on Apparecchiamo?: Pszenny chleb na zakwasie z siemieniem lnianym Konstihttp://www.blogger.com/profile/00315858120248165049noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4077264486364903942.post-20850156625019629462015-02-09T13:09:41.838+01:002015-02-09T13:09:41.838+01:00Danusiu, ja tam lubie takie "niedokladne"...Danusiu, ja tam lubie takie "niedokladne" przepisy, wymagaja dodatkowej kreatywnosci:)<br />Oj, teskno mi za Warszawa...<br />Jolu, zgadzam sie, przepisy Danusi powinny miec certyfikat gwarancji najwyzszej jakosci!<br />Pozdrawiam serdecznie. <br />Konstihttps://www.blogger.com/profile/00315858120248165049noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4077264486364903942.post-70583460244019161922015-01-29T12:50:53.029+01:002015-01-29T12:50:53.029+01:00Bardzo cenię sobie przepisy Danusi, jeszcze nigdy ...Bardzo cenię sobie przepisy Danusi, jeszcze nigdy mnie nie zawiodły. Piękny chleb Ci się upiekł:) PozdrawiamJolanta Szyndlarewiczhttp://www.smakmojegodomu.blox.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4077264486364903942.post-13791115781055628502015-01-29T09:28:52.890+01:002015-01-29T09:28:52.890+01:00Sięgnęłaś do bardzo starego przepisu i muszę przyz...Sięgnęłaś do bardzo starego przepisu i muszę przyznać, że pomimo niedokładności w moim przepisie / no bo co to znaczy: "500 ml ciasta zakwaszonego robionego metodą 3-stopniową konsystencji bardzo gęstej śmietany"?/,świetnie sobie poradziłaś. <br />Jak czytam moje niektóre początkowe przepisy na chleb,to teraz widzę jak dużo im brakuje precyzji:)<br />Ty jednak dałaś radę i to jak! Chleb bardzo profesjonalny z fantastycznym miąższem! Dużo ładniejszy od oryginału.<br /><br />Pozdrawiam serdecznie z Twojej ulubionej Warszawy:)danahttps://www.blogger.com/profile/15386836979095912921noreply@blogger.com